Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Јавна објава за уредно доставување на записници за сторен прекршок и прекршочни платни налози за правните лица и одговорните лица/физички лица
Тип на отворен повик: Јавна објава Датум на објава: 29.03.2022 

Година: 2022
Број: 01
Тип: Јавна објава
Наслов: Јавна објава за уредно доставување на записници за сторен прекршок
и прекршочни платни налози за правните лица и одговорните лица/физички лица
Датум на издавање: 29.03.2022 година
Институција: Управа за јавни приходи
Бр.2809-2/2 од 29.03.2022 година

Врз основа на член 56 став 5 и член 57 став 4 од Законот за прекршоци („Службен весник на РСМ”, бр.96/19) Управата за јавни приходи – Регионална дирекција Прилеп
 

ЈАВНА ОБЈАВА
за уредно доставување на записници за сторен прекршок и прекршочни платни налози за правните лица и одговорните лица/физички лица

Се повикуваат правните лица, одговорните лица и физичките лица во рок од осум дена да ги подигнат записниците за сторен прекршок и прекршочните платни налози по електронски пат со испраќање на е-пошта: Petar.Damjanoski@ujp.gov.mk или директно во просториите на Управата за јавни приходи Регионална Дирекција Прилеп/Даночо одделение Кавадарци ул. Вељко Влаховиќ бр.7, Кавадарци.

Со оваа објава на веб страната на органот http://www.ujp.gov.mk/mk/otvoreni_povici, а по изминувањето на 8 дена од денот на објавувањето ќе се смета дека Управата за јавни приходи изврши уредна достава на следните „записник за сторен прекршок“ и ,,прекршочен платен налог,, за правни, одговорни и физички лица:

Реден број
Назив / Име на субјект
Последна адреса на субјектот Број
на Записник за сторен прекршок/ прекршочен платен налог
Датум
на Записник за сторен прекршок/ прекршочен платен налог
Адреса Град
 1 КУЗМАНОСКИ ГОРАН ул.Браќа Миладиновци бр.251/13 Прилеп 2709-3/260-1 24.02.2022
2709-3/260-2
 2 ЛАЗАРКОВ АНГЕЛ ул.Коле Димов-Витамин бр.1 Велес 2709-3/266-3 24.02.2022
2709-3/266-4
 3 ДЕМИРЕЛОЗ ХАЛИЛ ул.Гоце Делчев бр.6 Велес 2709-3/275-3 24.02.2022
 
2709-3/275-4
4 ЖЛЕ ЌПЕЛА ул.Благо Целев бр.3 Крушево 2709-3/289-3 24.02.2022
2709-3/289-4
5 ГРОЗДАНОВСКА МАРИНА ул.3-ти Ноември бр.108 Прилеп 2709-3/300-3 24.02.2022
2709-3/300-4
6 САЛИЈОСКИ ЕМРАН ул.Тризла бр.209 Прилеп 2709-3/318-3 24.02.2022
2709-3/318-4
7 ГРОЗДАНОВСКА МАРИНА ул.3-ти Ноември бр.108 Прилеп 2709-3/323-3 24.02.2022
2709-3/323-4
8 НИКОЛОВСКИ КОЛЕ ул.Доситеј Обрадовиќ бр.14/2-9 Кисела вода, Скопје 2709-3/338-3 24.02.2022
2709-3/338-4
9 АРСОВСКИ ПЕТРЕ ул.Благој Ѓорев бр.137-3/2 Велес 2809-4/1-3 14.03.2022
2809-4/1-4
Pdf_16   Јавна објава за уредно доставување на записници за сторен прекршок и прекршочни платни налози   (68 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија