Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Оглас бр.03/2011 за продажба на движни и недвижни ствари
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 14.07.2011 

За подетални информации во врска со учеството на јавните аукции/слободните комерцијални продажби на движни и недвижни ствари, преземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (414 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија