Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на отворен повик

Оглас бр.04/2011 за продажба на движни ствари
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 04.08.2011 

За подетални информации во врска со учеството на јавните аукции/слободните комерцијални продажби на движни и недвижни ствари, преземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (302 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија