Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на даночен обврзник
ПРЕГЛЕД НА ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ
Назив НАУЧНА ФОНДАЦИЈА СПИРОСКИ СКОПЈЕ
Правна форма ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃЃАНИ 
Дејност Дејности на други организации врз база на зачленување неспомнати на друго место 
ЕДБ 4030004519877
Матичен број 5889243
Жиро сметка -00000000000000000
Депонент банка  
Адреса РАЈКО ЖИНЗИФОВ 48  
Место СКОПЈЕ-ЦЕНТАР
Телефон 02/3110-556  
Факс  

Пристап до повеќе информации

Пристап до повеќе податоци им е овозможен само на одредени државни институции. За да добиете пристап до повеќе информации најавете се со Вашето корисничко име и лозинка.


Најава во системот
Корисник
Лозинка
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија