Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Преглед на даночен обврзник
ПРЕГЛЕД НА ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ
Назив Друштво за трговија и услуги КАРИЕРА ОНЛАЈН ДОО Скопје
Правна форма ДРУШТВО СО ОГРАНИЧЕНА ОДГОВОРНОСТ 
Дејност Останато отстапување на човечки ресурси 
ЕДБ 4080016562597
Матичен број 7170661
Жиро сметка 000210071706610165
Депонент банка НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ 
Адреса БУЛ. КРСТЕ МИСИРКОВ 7/ц2/15  
Место СКОПЈЕ-ЦЕНТАР
Телефон 077 888 722  
Факс  

Пристап до повеќе информации

Пристап до повеќе податоци им е овозможен само на одредени државни институции. За да добиете пристап до повеќе информации најавете се со Вашето корисничко име и лозинка.


Најава во системот
Корисник
Лозинка
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија