Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на законска регулатива
Меѓународен договор помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Кралствотот Холандија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискалната евазија по однос на данокот од доход и данокот на имот
Име: Меѓународен договор помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Кралствотот Холандија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискалната евазија по однос на данокот од доход и данокот на имот
Објава: Службен весник на Р.М.; број 13/99
Важи од: 01.01.2000 

Меѓународен договор помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Кралствотот Холандија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискалната евазија по однос на данокот од доход и данокот на имот

Pdf_16   Превземи го документот  (171 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија