Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Упатство за користење Е-даноци
Име: Упатство за користење Е-даноци
Објава: 10.07.2014
Важи од: 14.01.2014 

Постапката за регистрација, начинот на електронско пополнување на формулари, вршењето на преглед и другите функционалности на системот е-Даноци https://etax-fl.ujp.gov.mk, се детално опишани во Упатството, кое ќе ви помогне за успешна најавување и користење на електронските даночни услуги на Управата за јавни приходи.

 

Document   Превземи го документот  (4 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија