Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Уредба со законска сила за примена на ЗДДВ за време на вонредна состојба
Име: Уредба со законска сила за примена на ЗДДВ за време на вонредна состојба
Објава: Службен весник на РСМ, бр.82/20,102/20,108/20 и 128/20
Важи од: 18.05.2020 

 

 

Pdf_16   Превземи го документот  (38 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија