Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Радиодифузна такса
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Радиодифузна такса
Закони
20.09.2017 
Радиодифузна такса
Закони
21.01.2012 
Радиодифузна такса
Упатства
02.07.2014 
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија