Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Извештаи од политичките партии за добиени донации во 2018 година

За да ги преземете Извештаите, кликнете на насловите:

 1. Беса
 2. Бошњачки демократски сојуз (БДС)
 3. ВМРО - Демократска партија за македонско национално единство (ВМРО-ДПМНЕ)
 4. ВМРО - Демократска партија (ВМРО-ДП)
 5. Граѓанско демократска унија (ГДУ)
 6. Граѓанска опција за Македонија (ГРОМ)
 7. Демократска унија за интеграција (ДУИ)
 8. Демократска партија на албанците (ДПА)
 9. Демократска обнова на Македонија (ДОМ)
 10. Демократски сојуз на србите (ДСС)
 11. Демократски сојуз (ДС)
 12. Достоинство
 13. Либерална партија на Македонија (ЛПМ)
 14. Единствена Македонија (ЕМ)
 15. Социјалистичка партија на Македонија (СПМ)
 16. Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)
 17. Национална демократска преродба (НДП)
 18. Нова Либерална Партија (НЛП)
 19. Нова социјалдемократска партија (НСДП)
 20. Политичка партија Левица (ППЛ)
 21. Партија за општествен и економски напредок (ПОЕН)
 22. Партија на обединети демократи на Македонија (ПОДЕМ)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија