Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Извештаи од политичките партии за добиени донации во 2021 година

За да ги преземете Извештаите, кликнете на насловите:

 1. Алијанса на Албанците (АА)
 2. Бошњачки демократски сојуз (БДС)
 3. ВМРО - Демократска партија за македонско национално единство (ВМРО-ДПМНЕ)
 4. Граѓанска опција за Македонија (ГРОМ)
 5. Движење за национално единство на Турците
 6. Демократска обнова на Македонија (ДОМ)
 7. Демократска партија на Албанците (ДПА)
 8. Демократска унија за интеграција (ДУИ)
 9. Демократски сојуз (ДС)
 10. Демократски сојуз на србите (ДСС)
 11. Достоинство
 12. Македонска конзервативна партија ИНТЕГРА
 13. Нова либерална партија (НЛП)
 14. Нова социјалдемократска партија (НСДП)
 15. Партија за економски и општествен напредок (ПЕОН)
 16. Партија на пензионери ПП
 17. Политичка партија движење (БЕСА)
 18. Политичка партија Родина – Македонија
 19. Социјалдемократска Унија
 20. Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)
 21. Социјалистичка партија на Македонија (СПМ)
 22. Твоја партија
 23. Трајно Македонско Радикално Обединување-ТМРО
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија