Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
30.06.2023
ЗАПОЧНУВА ПРОЦЕСОТ НА ПОМИРУВАЊЕ ПОМЕЃУ УЈП И С.О. СОЛИДАРНОСТ

Денес 30.06.2023 година (петок) во 13 часот ќе започне процесот на помирување помеѓу Управата за јавни приходи,  работодавач и Синдикалната организација на УЈП, Солидарност  со посредство на м-р Илија Манасиев – лиценциран помирувач и арбитер во работни спорови.

Претставниците на процесот ќе дадат изјава за медиуми во 13 часот.
 
Место за давање изјави:
бул. Кузман Jосифовски-Питу бр.1, 1000 Скопје
(2-ри кат , Генерална Дирекција, УЈП зградата на Комплекс Банки)
време:13.00 часот
Лице за контакт:
Верица Павлоска
тел: 076/446-345
маил: Verica.Pavloska@ujp.gov.mk
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија