Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Фискализација
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Фискализација
Закони
18.11.2022 
Фискализација
Одлуки
22.06.2019 
Фискализација
Правилници
08.04.2016 
Фискализација
Правилници
14.03.2022 
Фискализација
Правилници
31.12.2020 
Фискализација
Правилници
08.04.2016 
Фискализација
Правилници
08.04.2016 
Фискализација
Правилници
08.04.2016 
Фискализација
Упатства
28.02.2014 
Фискализација
Упатства
22.10.2013 
Фискализација
Упатства
25.11.2013 
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија