Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Контакт

     www.ujp.gov.mk
     * користење на ujp.gov.mk

     info@ujp.gov.mk
     www.facebook.com/UpravaJP/

     Инфо центар 0800 33 000 (само од фиксни оператори) или 02/3253 200

     Пријави неправилности 198

     е-Даноци https://etax-fl.ujp.gov.mk/
     * контакт лица за техничка поддршка

     е-Персонален данок https://e-pdd.ujp.gov.mk
     * контакт лица за техничка поддршка

     е-Аукции http://e-aukcii.ujp.gov.mk
     Одговорни лица за комуникација со граѓани кои имаат одреден вид и степен на попреченост
     Даночни канцеларии

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија