Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
Контакт центар

ул. „11 Октомври” бр.27, 1000 Скопје
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                       сабота 08.30 - 14.00 часот

Сите одговори на едно место!

Инфо центарот на УЈП ви овозможува да заштедите време и да користите лесна и брза комуникација со даночната администрација за општите прашања во врска со оданочувањето, одделните даночни процедури и постапки за плаќање.
Поставете прашање преку е-пошта: info@ujp.gov.mk или повикајте го телефонски број 0800 33 000. Нашите оператори се достапни секој ден од 09.00 до 18.00 часот, освен недела.

 

  

Бидете наш партнер во спречување мито, корупција и даночната евазија!

Пријавувањето на неиздавање на фискална сметка, вршење на нерегистрирана дејност, затајување на данок, непрофесионално однесување на даночен службеник, мито и корупција, недоставена пресметка од исплатувачот на приход...можете да го направите едноставно,  со пополнување на е-формулари кои ви се достапни подолу или со повикување на бесплатната телефонска линија 198 која е мобилна мобилна 24 часа / 7дена. Анонимноста и дискрецијата се обезбедени во целост.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија