Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Оддел за односи со јавност и комуникација

 
   ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ И КОМУНИКАЦИЈА

   Kонтакт лице за односи со јавност, комуникација и медиуми
   Контакт: Верица Павлоска
   моб.076/446 345
   тел. 02/3299 514
   е-пошта:verica.pavloska@ujp.gov.mk

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија