Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на образец
Барање за издавање на известување од УЈП за потребите на суд
Кратко име: БИИ/ОС
Тип на данок: Регистрација

Управата за јавни приходи издава Известување за регистрациони податоци за потребите на судот, по претходно поднесено Барање за издавање на известување од УЈП за потребите на суд (образец “БИИ/ОС“).

Пополнетото барање се поднесува во писмена форма до надлежната даночна канцеларија.

Pdf_16   Барање за издавање на известување од УЈП за потребите на суд   (186 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија