Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Преглед на отворен повик

Оглас за продажба на движни предмети по пат на усна јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 28.05.2009 

Управата за јавни приходи - Дирекција за големи даночни обврзници објавува оглас за продажба на движни предмети по пат на усна јавна аукција.

Јавната аукција ќе се одржи на ден среда/03.06.2009 година, во просториите на Управата за јавни приходи - Генерална Дирекција (сала за состаноци, 2-ри кат), бул. Кузман Јосифоски Питу бр.1 (Комплекс банки), со почеток во 11.00 часот.

За повеќе информации во врска со типот на движните предмети, учеството на јавната аукција... превземете го документот подолу.

Pdf_16   Превземи го документот  (2 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија