Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

ДГДО - Огласи за продажба пат на усна јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 22.06.2009 

Управата за јавни приходи - Дирекција за големи даночни обврзници објавува огласи за продажба на движни предмети по пат на усна јавна аукција.

За повеќе информации во врска со учеството на јавната аукција... превземете го документот подолу.

Pdf_16   Превземи го документот  (478 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија