Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Преглед на отворен повик

Огласи - Јавна аукција, Регионални дирекции на УЈП
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 15.12.2008 

Огласи - јавна аукција за месец декември 2008 година

Pdf_16   Превземи го документот  (1015 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија