Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на отворен повик

Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во Управата за јавни приходи
Тип на отворен повик: Волонтирање Датум на објава: 15.06.2012 

Управата за јавни приходи има потреба од ангажирање на волонтери, поради што се повикуваат сите заинтересирани кандидати со завршено високо образование од областа на правните, политичките, економските и другите општествени науки да се пријават на јавниот повик врз основа на кој се организира волонтерска работа во Управата за јавни приходи и нејзините внатрешни организациски единици... За подетални информации преземете го огласот.

Pdf_16   Превземи го документот  (312 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија