Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Recnik
Игри на среќа
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Игри на среќа и забавни игри
Закони
26.09.2016 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
28.05.2001 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
19.02.2002 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.12.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
28.02.2014 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
14.10.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
02.03.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
02.03.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
21.03.2014 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
02.07.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
26.01.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Упатства
14.04.2014 
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија