Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Данок на Добивка
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Данок на добивка
Закони
25.09.2023 
Данок на добивка
Одлуки
16.04.2021 
Данок на добивка
Правилници
11.01.2020 
Данок на добивка
Правилници
21.06.2019 
Данок на добивка
Правилници
01.01.2015 
Данок на добивка
Правилници
17.12.2011 
Данок на добивка
Правилници
07.04.2016 
Данок на добивка
Правилници
09.12.2020 
Данок на добивка
Правилници
01.01.2021 
Данок на добивка
Правилници
01.01.2021 
Данок на добивка
Правилници
01.01.2022 
Данок на добивка
Правилници
08.04.2014 
Данок на добивка
Правилници
19.10.2019 
Данок на добивка
Правилници
21.03.2019 
Данок на добивка
Правилници
19.10.2019 
Данок на добивка
Правилници
05.02.2020 
Данок на добивка
Правилници
01.01.2022 
Данок на добивка
Уредби
28.12.2019 
Данок на добивка
Уредби
22.06.2020 
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија