Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Преглед на обрасци по кратко име
Б Д З И К М О П У Ф
Преглед на обрасци чиешто име започнува со: И
Име Данок Образец Опис
ИДО-ДС Данок на добивка Извештај  Известување за извршена донација во спортот
И-ПД Данок на добивка Други обрасци  Изјава за платен данок на добивка
ИСК-03 Фискализација Книга  Итна сметководствена книга
ИС/П-У Игри на среќа и забавни игри Пријава  Пријава за евидентирање на уреди за игри на среќа

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија