Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Преглед на обрасци по кратко име
Б Д З И К М У Ф
Преглед на обрасци чиешто име започнува со: М
Име Данок Образец Опис
Мој ДДВ Друго Апликација  Мој ДДВ десктоп апликација
МПИН Придонеси Пријава  Месечна пресметка за интегрирана наплата
МФ/УЈП Друго Извештај  Известување

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија