Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Recnik
Преглед на обрасци по кратко име
Б Д З И К М О П У Ф
Преглед на обрасци чиешто име започнува со: О
Име Данок Образец Опис
Образец Данок на добивка Барање  Барање за издавање потврда за резидентност во Република Македонија согласно договорите за одбегнување на двојно оданочување

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија