Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Recnik
Преглед на обрасци по тип на образец
Биланс
Име Данок Образец Опис
ДБ Данок на добивка Биланс  Даночен биланс за оданочување на добивка
ДБ-ВП Данок на добивка Биланс  Даночен биланс на вкупен приход
Б Персонален данок на доход Биланс  Биланс на приходи и расходи
ПДД-ДБ Персонален данок на доход Биланс  Годишен даночен биланс за персоналeн данок на доход

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија