Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Отворен Даночен шалтер во општина Чаир
04.02.2011

Денес/ 04.02.2011 година/, Управата за јавни приходи во рамките на Регионална дирекција Скопје го отвори Даночниот шалтер Чаир сместен во општинската зграда на локалната самоуправа.

Во пресрет на масовното поднесување на даночни пријави во периодот јануари - март, достапноста на нашите услуги во општина Чаир е само уште еден чекор да се доближиме до даночните обврзници, граѓаните и бизнисите, да им обезбедиме поедноставни процедури, да го намалиме потребното време и трошоци за поднесување на обрасци и издавање на потребните документи од УЈП.

На официјалното отворање на нови даночен шалтер, изјави за медиумите дадоа Мухедин Авдиќ - Раководител на секторот за услуги на даночни обврзни, Елена Јанева Димова - Управник на РД Скопје и Градоначалникот на општина Чаир, Изет Меџити.

 

Ds_cair_thumb   Izjavi_za_mediumite_ds_cair_thumb   Izjavi_za_mediumite_2_thumb      
 
 
     
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија