Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Обуки - Комуникација во криза
04.10.2011

Обуките за ефикасни односи со медиумите и управување со кризни ситуации се реализирани од 29 до 30 Септември 2011 година во рамките на проектот за „Поддршка на даночната реформа“ финансиран од Европската Унија ИПА2007.

На дводневните обуки, регионалните портпароли и менаџментот на УЈП имаа можност директно да се запознаат со “тајните“ на успешното користење на техниките и алатките за односи со јавност, креирање и ширење на ефективни пораки, предвидување и справување на кризи ...преку искуството пренесено од надворешни и домашни експерти за комуникација. 

 

Obuka_komunikacija_vo_kriza_29_30   Obuka_komunikacija_vo_kriza_29_30   Obuka_komunikacija_vo_kriza_29_30      
 
 
     
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија