Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
ИОТА работилница - „Хоризонтален третман – Нови форми и искуства за унапредување на односите помеѓу даночните администрации, даночните обврзници и даночните посредници“
06.12.2011

Скопје - Управата за јавни приходи, во соработка со Интра – европската организација на даночни администрации (ИОТА), беше домаќин на работилница на тема: „Хоризонтален третман – Нови форми и искуства за унапредување на односите помеѓу даночните администрации, даночните обврзници и даночните посредници“ која се одржа во периодот од 30 ноември до 2 декември 2011 година.
На настанот учествуваа 35 претставници од 20 земји земји членки на оваа меѓународна организација.
Работилницата овозможи размена на искуство и најдобри практики помеѓу даночните админстрации преку презентирање на поставеноста на хоризонталниот третман и мониторинг во Холандија, Словенија, Ирска, Италија, Шведска и Швајцарија.

Dsc05920_thumb   Dsc05911_thumb   Dsc05914_thumb      
 
 
     
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија