Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Фото галерија - Доделени наградите од изборот на најкреативен цртеж „Каква би била иднината на земјата од плаќање на даноците“
29.11.2013

За повеќе информации во врска со доделувањето на наградите од изборот на најкреативен цртеж „Каква би била иднината на земјата од плаќање на даноците“ види Прес пакет.

Nagradi_ujp_fiskalna_edu_1_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_2_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_3_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_4_thumb  
 
 
 
 
               
Nagradi_ujp_fiskalna_edu_5_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_6_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_7_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_8_thumb  
 
 
 
 
               
Nagradi_ujp_fiskalna_edu_9_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_10_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_11_thumb   Nagradi_ujp_fiskalna_edu_12_thumb  
 
 
 
 
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија