Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Директорот Трајковски на средби со бизнисмените од источниот регион
03.04.2014

Денес (3 Април 2014), директорот Трајковски ќе оствари средби со бизнисмените од Радовиш и Струмица и околните општини, на кои покрај одговори и дискусија за отворените прашања на даночните обврзници за актуелните даночни политики и работењето на УЈП, ќе биде промовирана и новата електронска услуга на УЈП за поднесување на барања и издавање на уверенија/потврди преку е-Даноци.

Во текот на денешниот ден, средби се организирани и во Валандово и Гевгелија.

Четврток / 3 Април 2014
11.00 – 12.00      Даночен шалтер Радовиш
13.00 – 14.00      Даночно одделение Струмица
15.00 – 16.00      Даночен шалтер Валандово
17.00 – 18.00      Општина Гевгелија

Петок / 4 Април 2014
13.00 – 15.00      Општина Кавадарци

Сабота / 5 Април 2014
12.00 – 13.00      Даночно одделение Прилеп
 

Dsc09363_thumb   Dsc09380_thumb   ___________3________thumb   __________3________thumb  
Радовиш (3 Април)
 
Радовиш (3 Април)
 
Валандово (3 Април)
 
Струмица (3 Април)
 
               
Kavadarci_1_thumb   Kavadarci_2_thumb          
Кавадарци (4 Април)
 
Кавадарци (4 Април)
         
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија