Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Фото галерија - Програма за одбележување на Денот на даночниците
01.12.2015

Управата за јавни приходи разви посебна општествена одговорна програма која се фокусира на различни целни групи од потесната и пошироката општествена заедница. Програмата која неколку години по ред се спроведува, а која ја вклучува и активната соработката со Синдикалната организација на УЈП, се фокусира на најранливите категории на граѓани, најмладите, вработените во УЈП, животната средина...преку организирање на крводарителски акции, донаторска помош, вградување на мерки и активности на даночната администрација за подигање на свеста и едукација за заштита на животната средина, едукативни програми за јакнење на даночната свест кај најмладите...Со цел промоција на општествените вредности, кои ги вградивме во секојдневното делување на нашата организација, а во пресрет на одбележувањето на Денот на даночници „29-ти Ноември“...

Dsc07655_thumb   Dsc07644_thumb   Dsc07649_thumb   Img_9705_thumb  
(25.11.2015) Хуманитарна акција на даночниците во ПОУ „Свети Климент Охридски“, Ново Село
 
(25.11.2015) Обезбедени помагала и техничка опрема неопходни за образовниот процес на децата од ПОУ
 
(25.11.2015) Донираниот прилог е наменет за 46 ученици од ПОУ
 
(26.11.2015) Фудбалски натпревар помеѓу даночниците од Штип и од Скопје
 
               
Img_9752_thumb   Img_9819_thumb   Ujp_krvodaritelska_akcija_1_2015_thumb   Ujp_krvodaritelska_akcija_2_2015_thumb  
(26.11.2015) Спортска сала на ОУ „Блаже Конески” (општина Аеродром, Скопје)
 
(26.11.2015) Промовирање на спортски и натпреварувачки дух
 
(27.11.2015) Крводарителска акција „Капка крв, спасува живот“
 
(27.11.2015) Над 120 даночници даруваа крв на 16 пункта низ Македонија
 
               
Img_0048_thumb   Img_0049_thumb          
Свечено доделување на јубилејни награди за вработените во УЈП
 
Свечено доделување на јубилејни награди за вработените во УЈП
         
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија