Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Средба на Директорката Лукаревска со претставници на Светска банка
26.09.2017

(Скопје, 26.09.2017) Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска оствари средба со претставниците на Светска банка на која се разговараше за модернизацијата на УЈП, влијанието врз ефикасноста на наплатата на даноците, зајакнувањето на јавното финансиско управување, како и областите за идна соработка за поддршка на реформите на Владата на Република Македонија.

Wb_2017_1_thumb   Wb_2017_2_thumb          
 
         
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија