Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
ТРАДИЦИОНАЛНО СПРОВЕДЕНА КРВОДАРИТЕЛСКАТА АКЦИЈА НА УЈП ,,КАПКА КРВ СПАСУВА ЖИВОТ,,
23.11.2022

Вработените во Управата за јавни приходи традиционално во пресрет на одбележувањето на Денот на даночниците - Св. Матеј (29 Ноември) денес на повеќе пунктови и низ повеќе градови низ државата, даруваа крв. Крводарителската акција на УЈП која е во рамки на програмата за општествена одговорност се спроведе во соработка со Центрите за трансфузиологија во повеќе градови Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Кичево, Охрид, Прилеп, Кавадарци, Велес Гевгелија, Струмица, Штип, Куманово, Струга и Кочани.

Под мотото „Капка крв спасува живот“, околу 120 даночни работници денес уште еднаш ја потврдија заложбата и посветеноста за унапредување на општествената одговорност.

1-krvodaritelska_akcija_thumb   2-krvodaritelska_akcija_thumb   3-krvodaritelska_akcija_thumb   4-krvodaritelska_akcija_thumb  
 
 
 
 
               
5-krvodaritelska_akcija_thumb   6-krvodaritelska_akcija_thumb          
 
         
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија