Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Промоција на нова услуга „е-Промена на податоци за граѓани“
Среда, 26.02.2014 11:00 - 11:30, Контакт центар на УЈП, Градски трговски центар, 2-ри кат (над кино Милениум)

Ги покануваме претставниците на медиумите да присуствуваат на промоцијата на новата електронска услуга на Управата за јавни приходи „е-Промена на податоци за граѓани“.

Настанот ќе се одржи во Контакт центарот на УЈП (Градски трговски центар, 2-ри кат, над кино Милениум) на 26.02.2014 година / среда, во 11.00 часот.

Лице за контакт
Pdf_16   Прес пакет  (318 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија