Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Конференција - Oфицијално отпочнување на Проектот „Подобрување на услугите нa УЈП кон даночните обврзници“ финансиран од ЕУ
Среда, 04.02.2015 11:00 - 12:00, ЕУ Инфо центар

Ги покануваме претставниците на медиумите на Конференција по повод официјалното отпочнување на ИПА 2010 Проектот на Управата за јавни приходи „Подобрување на услугите на УЈП кон даночните обврзници“, кое ќе се одржи во ЕУ Инфо центарот, на 4ти февруари 2015 / среда, во 11.00 часот.

На настанот излагање ќе имаат Х.Е. г. Аиво Орав, Шеф на делегација на ЕУ, г. Горан Трајковски, Директор на УЈП и Х.Е. г. Рамон Каранза, Амбасадор на Кралството Шпанија. Активностите и целите на Проектот „Подобрување на услугите нa УЈП кон даночните обврзници“ ќе бидат претставени од г. Рамон Доминго Паласиос и Делаго, Проект лидер од Шпанската даночна администрација.

   
   

Список на учесници
  • Х.Е. г. Аиво Орав - Шеф на делегација на ЕУ
  • г. Горан Трајковски - Директор на УЈП
  • Х.Е. г. Рамон Каранза - Амбасадор на Кралството Шпанија
  • г. Рамон Доминго Паласиос и Делаго - Проект лидер од Шпанската даночна администрација
Лице за контакт
Document   Прес пакет  (1 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија