Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Конференција за медиуми „Поедноставување на даночните постапки за земјоделците“
Понеделник, 11.06.2018 11:15 - 11:45, Управа за јавни приходи – Контакт центар (зграда до ЗОИЛ)

Управата за јавни приходи и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги покануваат претставниците на медиумите на заедничката пресконференција на тема „Поедноставување на даночните постапки за земјоделците“ на која ќе бидат презентирани реформите и новините во делот на персоналниот данок за граѓаните кои остваруваат приходи од земјоделска дејност.

Настанот ќе се одржи во Управа за јавни приходи – Контакт центар (зграда до ЗОИЛ), на 11 јуни 2018 година (понеделник), во 11.15 часот.


ФОТОГАЛЕРИЈА

       

 

ВИДЕО

Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk

Список на учесници
  • Сања Лукаревска – Директорка на Управа за јавни приходи
  • Љупчо Николовски - Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (347 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија