Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ
Вторник, 25.07.2023 10:00 - 11:00, Бул. Кузман Јосифовски Питу бр.1, 1000 Скопје (2-ри кат Генерална дирекција УЈП зграда на Комплексот Банки)

На ден 25.07.2023 година во 10 часот во просториите на Генералната дирекција на УЈП, (Сала за состаноци - 2 кат), директорката на УЈП, Сања Лукаревска, лиценцираниот помирувач и арбитер во работни спорови м-р Илија Манасиев, и претседателот на синдикалната организација на УЈП „Солидарност“ Васе Неданоски ќе одржат прес конференција по повод завршување на процесот на помирување и новиот Колективен договор на УЈП.

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија