Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
БРИФИНГ ЗА НОВИНАРИ
Понеделник, 15.01.2024 10:30 - 11:30, Кузман Јосифовски Питу бр.1 (Комплекс банки 2-ри кат)

Управата за јавни приходи известува дека на 15.01.2024 (понеделник) со почеток во 10:30 часот, Директорката на УЈП Сања Лукаревска ќе одржи брифинг за новинари.

Брифингот ќе се одржи во Генералната Дирекција на УЈП (Комплекс Банки 2-ри кат).
Ги покануваме претставниците на медиуми да го проследат настанот.
Брифингот ќе се одржи без камери.

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија