Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Конференција за медиуми - Отворање на Центар за обработка на податоци
Вторник, 22.04.2008 12:00, УЈП - Регионалната Дирекција Скопје

Управата за јавни приходи Ве поканува на свеченото отворање на Центарот за обработка на податоци, во просториите на Регионалната Дирекција Скопје (зградата до КЈУБИ) кое ќе се оддржи на 22 април 2008/вторник, во 12.00 часот.
За значењето на реализацијата на овој проект свое обраќање ќе има министерот за финансии, г-дин Трајко Славески и директорот на Управата за јавни приходи, г-дин Горан Трајковски.
 

Список на учесници
  • Министер за финансии - Трајко Славески
  • Директор на УЈП - Горан Трајковски
Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија