Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Конференција за медиуми - Проект “Модернизација на УЈП“
Среда, 14.02.2007 11:00, УЈП - Регионална Дирекција Скопје

Управата за јавни приходи и Амбасадата на Кралство Холандија Ве покануваат на прес-конференција, по повод отпочнувањето на Проектот – Модернизација на Управата за јавни приходи, финансиран од Владата на Холандија.

Прес-конференцијата ќе се оддржи во УЈП, Регионална Дирекција – Скопје (III кат), на 14.02.2007/среда/, во 11.00 часот, на која ќе говорат директорот на УЈП, г-дин Горан Трајковски и амбасадорката на Кралството Холандија во Република Македонија, Нејзина Екселенција, г-ѓа Фредерик Де Ман.

Се надеваме дека ќе го проследите овој настан, чија цел е промоција на реформите во Управата за јавни приходи.
 

Список на учесници
  • Директор на УЈП - Горан Трајковски
  • Амбасада на Кралство Холандија во РМ - Нејзина Екселенција, Фредерик Де Ман
Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија