Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Конференција за медиуми - „Модернизација на УЈП услов за ефикасно спроведување на даночната политиката“
Понеделник, 06.12.2010 12:00 - 12:30, Генерална Дирекција 2-ри кат (зграда на НБРМ)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на пресконференција на тема „Модернизација на УЈП услов за ефикасно спроведување на даночната политиката“ на која ќе бидат презентирани досегашните постигнувања и резултати од Проектот „Модернизација на УЈП“ поддржан и финансиран од Кралството Холандија, како и фокусот и бенефитот на даночните реформи во Македонија кои ќе се спроведуваат во наредниот период.

На конференцијата, свое излагање ќе има Амбасадорката на Кралство Холандија во РМ, Нејзината Екселенција г-ѓа Симоне Филипини, Заменик претседателот на Влада и Министер за финансии, м-р Зоран Ставрески и Директорот на УЈП, г-дин Горан Трајковски.

Настанот ќе се одржи во Управата за јавни приходи - Генерална дирекција (зграда на НБРМ, 2-ри кат), на 6 декември 2010/понеделник/, со почеток во 12.00 часот.

 

     


Лице за контакт
Pdf_16   Прес пакет  (114 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија