Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Отворање на Центар за складирање и впаричување на запленети движни ствари
Петок, 08.04.2011 12:00 - 12:45, Неготино

Ги покануваме претставниците на медиумите на отворањето на Центарот за складирање и впаричување на запленети движни ствари на Управата за јавни приходи што ќе се случи утре/ 08.04.2011 година во 12.00 часот, во Неготино на ул. Железничка б.б. (види подетално локација).

Центарот свечено ќе биде пуштен во употреба од страна на потпретседателот на Владата на РМ и министер за финансии, г-дин Зоран Ставрески и директорот на УЈП, Горан Трајковски.

 

         
       
         
     
         

 

Лице за контакт
Pdf_16   Прес пакет  (77 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија