Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Промоција – Електронски јавни аукции на УЈП http://e-aukcii.ujp.gov.mk/
Среда, 07.12.2011 12:00 - 12:45, Скопски саем, Конгресен центар / Бизнис сала

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на промоцијата на новата услуга „Електронски јавни аукции на УЈП http://e-aukcii.ujp.gov.mk/“ со која се воведува нов начин на продажба на движните и недвижните ствари кои биле запленети во постапка на присилна наплата од страна на УЈП.

Настанот ќе се одржи во рамките на програмските активности на саемската манифестација ФИНЕКСПО 2011 (Скопски саем, Конгресен центар / Бизнис сала), на 07.12.2011/среда, со почеток во 12.00 часот.

Лице за контакт
Pdf_16   Прес материјал  (280 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија