Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Промоција – Нова услуга на УЈП „е-Промена на податоци“
Вторник, 27.11.2012 12:30 - 13:00, Контакт центарот на УЈП (Градски трговски центар, 2-ри кат, над кино Милениум)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на промоцијата на новата услуга на Управата за јавни приходи „е-Промена на податоци“.

Настанот ќе се одржи во Контакт центарот на УЈП (Градски трговски центар, 2-ри кат, над кино Милениум), на 27.11.2012/вторник, со почеток во 12.30 часот.

Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (311 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија