Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
08.12.2007
Повлекување на огласот за продажба на движен и недвижен имот на ЈУГОСВЕН ГЕВГЕЛИЈА – ТУРИСТ И КОРНЕЛИЈА ДОО

Министерство за финансии - Управа за јавни приходи, Генерална Дирекција го ПОВЛЕКУВА Огласот за продажба на движен и недвижен имот по пат на усна аукција за неплатен даночен долг на даночниот должник ЈУГОСВЕН ГЕВГЕЛИЈА – ТУРИСТ И КОРНЕЛИЈА ДОО, објавен во „Дневник„ на 03.12.2007 година, стр. 13.
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија