Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
16.04.2015
Поради изведување градежни работи - Привремени локации за пристап до услугите на УЈП - Регионална дирекција Скопје

Ги информираме сите даночни обврзници и сметковотствени бироа дека од 20 април 2015 година започнуваат градежни активности за реновирање на приземјето на УЈП - Регионална дирекција Скопје, каде што ќе биде новиот Контакт центар на УЈП.

Обврзниците кои се администрираат од Регионална дирекција Скопје, за времетраење на градежните активности, препорачуваме да ги користат електронските услуги на Управата за јавни приходи, како и даночните канцеларии определени според тип/вид на услуга, лоцирани во:

Градежните активности за реновирање на приземјето на УЈП - Регионална дирекција Скопје, каде што ќе биде новиот Контакт центар на УЈП, се реализираат во рамките на ИПА 2010 Проектот на Управата за јавни приходи „Подобрување на услугите на УЈП кон даночните обврзници“ финансиран од Европската Унија.

За сите дополнителни прашања ве молиме да котактирате со Контакт центарот на УЈП преку бесплатната телефонска линија 0800 33 000 или преку е-пошта: info@ujp.gov.mk

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија