Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Recnik
08.05.2020
Известување за промена на локација на одржување на ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ - по повод анти-кризните мерки кои ги спроведува Управата за јавни приходи

Управата за јавни приходи известува дека денес 08.05.2020 година со почеток во 11.00 часот Прес конференцијата за медиуми ќе се одржи во Владата на Република Северна Македонија во Медиум центарот.

Директорката на УЈП - Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција по повод Владините мерки кои се спроведуваат преку Управата за јавни приходи.

 

Лице за контакт:

Михајло Михаилов
Тел: 076/446-381
е-пошта: Mihajlo.Mihailov@ujp.gov.mk
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија