Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Recnik
9.Пресметка МПИН за самовработено лице кое не е обврзник за плаќање на придонес за вработување во случај на невработеност и персоналниот данок на доход го плаќа по Решение на УЈП, а има и вработени за кои се пресметуваат и плаќаат сите придонеси

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија